Vejledende priser på droneopagelser, videooptagelser, foto, samt redigering.

 Vi udfører drone, stillbillede, samt videooptagelser inden for næsten alle områder, hvor det med fordel kan betale sig at benytte en drone/videooptagelser. Det kunne for eksempel være i forbindelse med hussalg, inspektion af bygninger eller som præsentation af jeres virksomhed. Alle droneoptagelser/videooptagelser udføres i 4K kvalitet og stillbilleder udføres i HDR kvalitet.

Vi tager jævnligt kurser inden for redigering samt farvekorrigering og benytter DaVinci Resolve samt Adobe CC pakken til projekterne.

Videoredigering

1.version af projekt redigeres og der tilføjes en tidskode for nemmere at kunne rette i optagelserne. Derefter kan projektet downloades via et tilsendt link. Efter godkendelse af det endelige projekt, leveres det færdige projekt i 3 forskellige formater.

Stillbilleder fra drone

10 stk dronefotos i HDR kvalitet optages fra forskellige vinkler og i en højde op til 100 meter

1400 ,- Kr

+ moms

Videoredigering
farvekorrigering

Har I videooptagelser der skal redigeres, eller tilføjes underlægningsmusik, grafike undertekster (I skriver selv teksten til videoklippene), så kan vi også hjælpe med det.

399 ,- Kr pr. time

+ moms

Foto/video
fra drone

Min 60 sek videooptagelse, samt 10 stk dronefotos i HDR kvalitet optages fra forskellige vinkler og i en højde op til 100 meter

1800 ,- Kr

+ moms

2-3 HELE HELIKOPTER

Har en fortid som fotograf ved TvDanmark Fyn, hvor jeg I samarbejde med journalisterne producerede

dagens nyheds/sportsproduktion, og har ligeledes, som fotograf erfaring med produktionen af 4 rejseprogrammer optaget i Europa.

En del af Dansk drone netværk